Cove Contemporary

Rooms With A View

When a busy, active young family found that their home no longer met their needs, they turned to Lisman Studio for a total revamp. Located high in the Cove in Salt Lake City, the home features spectacular views and ample room for family activities and entertaining. While keeping the original floorplan fairly intact, all the interior finishes were scrapped. The residence had gone through a series of inappropriate remodels over the last several years, including questionable construction work. Structural issues became evident not long after the clients purchased the home and it became quickly evident that immediate changes were necessary. The home is wonderfully simple, free of visual clutter and busy materials and finishes. This is proof that sometimes the best design is as little design as possible. It also gives the property a timeless feel that will not feel out of date for many years. This simplicity was carried over into the furnishings and fabrics – where color, rather than busy patterns becomes that accent. All of this serves the home well with a focus on the sweeping views of the Salt Lake valley and beyond.

Lead Designer Kristina Weaver